ПравеПраве |

Стевић најавио оставку на место председника ФК “Колубара“

„Прво се морам осврнути на недавно окончану сезону. Колубара је имала квалитетнији састав у јесењој сезони, али у неколико мечева нисмо имали ни спортске среће, па смо јесен окончали на претпоследњем месту. Зимус смо подмладили екипу и тренер Николић је завео дисциплину, уклопио младост и искусто и то нам је донело боље резултате. Морам похвалити и суђење које је било одлично, само смо у два меча имали приговор. О квалитету суђења каузују и клубови који су испали из лиге. Мало ко је упро прст у суђење што је за похвалу.

-Колубара сутра?

„Наредних дана имаћемо Управни одбор на којем ћемо утврдити тачан датум Скупштине клуба на којој ће се изабрати нови председник и наравно Управни одбор. Новом председнику ћу предложити да Дејан Николић остане на клупи јер је доказао да добро ради. Настваљају се радови на стадиону, ускоро ће се нађи извођач за покривање западне трибине. Почеће и припрема за реализацију тендера за изградњу оптичког кабла и рефлектора. Надам се да ће то ново руководство и реализовати.

-Жеља као одлазећег председника?

„Искрено се надам да ће се сви радови које сам набројао и завршити, да Колубара за три године када слави 100. рођендан буде међу суперлигашима и да се озбиљније позабаве са млађим селекцијама, јер ми је жеља да се из школе фудбала регрутују играчи за први тим”, речи су Бојана Стевића.

За сада је извесно да су клуб напустили Бојан Зорановић, Василије Раденовић и Александар Стојковић.