Ana Radojević GlibetićAna Radojević Glibetić |

Остојић из Спартака на голу Колубаре

Милош Остојић, досадашњи голман Спартака, прешао је у Кулубару из Лазаревца. Договор је да до краја сезоне наступа као позајмљен играч за лазаревачког прволигаша, који има озбиљне амбиције да уђе у суперлигашко друштво, пише портал subotica.com.

С обзиром да се није договорио са управом суботичког суперлигаша око продужења сарадње у току првог дела сезоне, од тада није бранио за тим са севера Бачке, па је опција о позајмици најбоље решење за Остојића.

Остојић је у Суботицу стигао током зимског прелазног рока 2017. године из Вождовца. За “голубове” је дебитовао у марту исте године против Чукаричког и био незамењив све до лета 2018. године када је због повреде пропустио припреме, Лигу Европе и почетак шампионата.

Талентовани голман се брзо опоравио и Спартакову мрежу чувао до седмог кола ове сезоне. Последњи наступ за “голубове” била му је утакмица против Вождовца када су Суботичани славили са 2:1. Иако је направио  четворомесечну паузу и није бранио, руководство лазаревачког прволигаша је изразило жељу да га ангажује у борби за пласман у елиту.

Да има високе амбиције Колубара је показала тиме што је на кормило довела Зорана Кизу Милинковића, тренера са којим је Остојић одлично сарађивао док је био члан ОФК Београда, што је био додатни мотив да млади голман прихвати понуду.

извор
https://www.subotica.com

фото: www.novosti.rs