Зоран ЛазаревићЗоран Лазаревић |

Милинковић: Надам се да ће се сезона убрзо наставити

Тренер Колубаре Зоран Милинковић разуме што је спорт стао, али се нада да ће се сезона наставити и да ће се на зеленом терену показати квалитет тимова.

„Једноставно ово је катастрофа за читаво човечанство и морамо се придржавати савета стручњака. Докажимо да смо одговоран народ и да нам не требају забране, већ само самосвест сваког појединца. Молим све спортисте да буду одговорни, јер само тако можемо помоћи свима нама“, каже Милинковић.

„Сви желимо да се ово што пре оконча и ако то буде у разумном времену мислим да ће се сезона и наставити. Ја сам са својим сарадницима у свакодневном контакту, са свим играчима и сваки дан добијају план рада. Надам се да одрађују самостално тренинге, наравно у кућним условима“, објашњава Милинковић.

 „Мислим да смо добро стартовали, јер само Металац и ми смо скупили седам бодова, што указује да смо добро одрадили припреме и прелазни рок. На добром путу смо били да стигнемо до плејофа, што је био и циљ, а сигуран сам био да би нам форма била у успону, јер направили смо добре резултате у прва три кола са новом екипом. Зна се да је потребно доста времена за уигравање. Увек волим да се циљ оствари полако, а не на брзину, јер то не даје трајни резултат. Ово време ће сви играчи, али и ми из стручног штаба, искористити да га што више проведемо са породицом која доста трпи док траје сезона“, каже Зоран Милинковић, шеф стручног штаба Колубаре.