Ana Radojević GlibetićAna Radojević Glibetić |

“КОЛУБАРАЦ ТИМ” И ПРЕКО ЛЕТА РАДИ ПУНИМ ИНТЕНЗИТЕТОМ

Иако смо у летњем периоду када људи углавном одмарају и уживају, у „Колубарцу“ вредно се ради.

Овог лета активне су школа каратеа, школа ритмичке гимнастике и фитнес програми за жене, као и индивидуални тренинзи младих спортиста, а у плану су и бројне новости, за Праве новине најавила је тренер клуба Ивана Филиповић Анђелковић.

„У Колубарцу је лето увек радно, радимо смањеним капацитетом, али се трудимо да увек будемо отворени за нове полазнике, јер сматрамо да је лето идеално за упознавање спортова којима желимо да се бавимо.

Овог лета школа каратеа за све полазнике  реализује се понедељком средом и петком од 18ч. Ритмичка гимнастика у терминима понедељак, среда и петак од 19ч.

Овим путем позивамо сву децу да нам се прикључе и опробају се у неким од наших спортова.

Наши такмичари овог лета мало ће одмарати, али свакако ће одржавати форму током целог лета, јер нас од септембра очекује доста такмичења.

Што се тиче фитнес програма наставили смо са радом у летњим терминима, понедељак, среда петак 10 ч преподне и 20 ч увече.

Физичка активност је потребна сваком човеку током целе године, те користим прилику да апелујем на људе да мисле на своје тело и здравље током целе године, јер три сата недељно не одузима превише времена, а користимо многе бенефите из тренинга.

Користим ову прилику да позовем све жене да нам се прикључе и вежбају са нама током лета“.

„Колубарац“ вежба у својој Сали која се налази у улици Воке Савића, климатизована је са вентилацојом и без обзира на температуру напољу услови за вежбање су одговарајући.

ТОПЉЕЊЕ ПРЕКОМЕРНИХ КИЛОГРАМА САДА ЈЕ ЈОШ ЛАКШЕ, 13 кг за два месеца …ДА ДА СВЕ ЈЕ МОГУЋЕ, А ДА НИСИ ГЛАДАН И НЕ УПРАЖЊАВАШ „ДИЈЕТУ“

Ивана најављује нови програм за све који желе да се ослободе прекомерних колиграма.

„Нови програм „I love myself again“ је претходних пола године био тестиран на многим женама па и на мени самој и показао се као савршено решење за наше здравље.

Мој задатак као творцу овог програма је да подигнем свест о здравом начину живота, здравој исхрани, тренингу као саставном делу живота.

Онај ко није прошао пакао са прекомерном килажом и нарушеним здрављем не може разумети кроз шта једна жена пролази када дозволи себи да има преко 20-30-40кг вишка. У 90 посто случајева то није зато што је она то сама желела и зато што воли да користи своје тело као канту за смеће… 

Данашњим женама је подршка и разумевање најпотребније, да неко жели да их чује, разуме и подржи у њеној намери да буде згодна и здрава жена, а првенствено задовољна, пуна енергије, и да заволи себе поново. 

Све о овом програму можете наћи инстаграм страници https://www.instagram.com/kolubarac_tim/ и информисати се лично на 069/3161283.