Зоран ЛазаревићЗоран Лазаревић |

ФК Колубара почела са припремама за пролећни део сезоне (ВИДЕО)

Фудбалери Колубаре кренули су са припремама за наставак прволигашке сезоне.

Пре првог тренинга играче је поздравио председник ГО Лазаревац Бојан Синђелић и председник клуба Бојан Стевић. „Испред општине Лазаревац желим вам пуно среће и здравља, као и добрих резултата. Од вас само захтевам да будете прави спортисти и на терену и ван њега. Лазаревац је град спорта и искрено вам желим да наставите са добрим играма“, рекао је председник општине Лазаревац Бојан Синђелић.

Председник Колубаре Бојан Стевић истакао је да је доласком тренера Милинковића клуб показао да жели напред, истакавши да је важно да играчи буду посвећени раду и покажу свој квалитет.

Нови кормилар Колубаре Зоран Милинковић рекао је да је заједнички задатак да се нађу у плеј-офу: „Послушност је врлина коју ценим. Захтеван сам, много тражим, али и пуно вам враћам, нико неће бити оштећен. Уз добро одрађене припреме лакше ћемо доћи до циља. Свако сноси одговорност и дисциплина је преко потребна за сваки добар резултат“.

Из клуба су после Рнића, Радуловића, Ратковића, Парађине и Пантића отишла и два искусна играча, Драган Павловић и Ђорђе Михаиловић. У клуб су стигла три играча поникла у Колубари – Марко Симић који је стигао из Бачке, Андреја Стојановић који је јесенас носио дрес Земуна и Филип Антонијевић који је јесенас носио дерс Телеоптика. Осим њих у клуб су стигли још Немања Миловановић из Бачке, Петар Бојић је стигао из иностранстав и Немања Радојевић који је такође јесен провео у иностранству.