Ana Radojević GlibetićAna Radojević Glibetić |

Боксери Грејтеста у финалу против Руса

Вечерашњим финалним борбама завршава се 41. у низу војвођанска “Златна рукавица”. Боксерски клуб Грејтест из Лазаревца има два финала. Адам Крстовић у средњој и Михаило Милосављевић у тешкој категорији имаће вечерас тежак задатак. Противници наших боксера биће Руски репрезентативци Димитри Печенкин и Завгородни Андреј.

Тренер Немања Столић рекао је :

“Пред нашим момцима вечерас је велики изазов. Адам боксује против одличног боксера који боксује у контра гарду, тачније леворуког борца. Адам је директно ушао у финале, док је Рус победио боксера из Израела за пролаз у финалну борбу. Адам је искусан такмичар и њему су овакви мечеви неопходни како би израстао у правог шампиона. Наш други такмичар Михаило Милосављевић направио је велико изненађења победом у полуфиналу над репрезентативцем Индије. Михаило нема искуства са овако јаких међународних турнира, тако да је сваки одбоксован меч за њега веома корисно искуство.”

Тренер Столић додаје да су боксери Грејтеста једини представници наше земље на овом турниру који нису део репрезентације Србије, па успех сматра још већим.  

Финалне борбе почињу од 18.30 уз директан пренос на ТВ Арена.