ПравеПраве |

Бирамо Београд – ова власт довела је Лазаревац на руб егзистенције

Ваздух, вода, путеви, посао, теме су које и данас Лазаревчани наводе као кључне проблеме у својој општини, закључио је Добрица Веселиновић, кандидат за градоначелника Београда приликом посете Лазаревцу.

„Оно што је последица политике СНС-а  већ десет година јесте то да су они улагали у пројекте који су омогућавали њиховим блиским сарадницима да се богате, један од примера је Београд на води, али и други инвеститорски подухвати станоградње, а нису улагали у основне услуге, као што је водоснабдевање, инфраструктура, јавни саобраћај, образовање, здравство, култура..“, рекао је он.

Он је нагласио и важност изласка на изборе. „Изађите на изборе и бирајте у каквој општини, у каквом граду желите да живите. Гласајте за људе који су се кандидовали именом и презименом“.  

Милош Павливић, кандидат за заменика градоначелника подсетио је да је Лазаревац петог октобра одиграо историјску улогу у смени са власти оних који данас поново владају.

Он је истакао да је Лазаревац некада био најбогатији у Србији, а да су радници Колубаре, који свакодневно раде у најтежим условима некада са највећих плата, спали на просечне зараде.

Погледајте видео